Logga Röstforum

Röstforum SydOst

Föreningen för röstintresserade i SydOst


Föreningen för röstintresserade i i Småland/Blekinge, lokalförening till Röstforum Riks.

Välkommen att göra din röst hörd! Kontakta ordförande här!

 

Röstforum Sydost är en fristående förening under Röstforum och ett forum för alla röstyrkeskategorier – logopeder, foniatrer, talpedagoger, sångpedagoger, sångare, skådespelare etc – men även för röst- och sångintresserade amatörer.

Röstforum bildades för snart trettio år sedan av Björn Fritzell, legendarisk foniater i Stockholm, och Johan Sundberg, en av världens främsta röstforskare, verksam på KTH under flera decennier. Skälet var att röstyrken skulle mötas och samarbeta, inte sitta i var sitt fack och inte veta vad det andra facket gör.

Varje år har Röstforum ett två dagar långt konvent, där föreläsningar, workshops, konserter med mera utgör ett för varje röstanvändare läckert och kunskapsfyllt smörgåsbord, samt rikliga tillfällen att träffa kollegor från hela landet, och från världen i övrigt.

De senaste åren har Röstforum fått lokala förankringar då röstfolk i ett närområde slagit sig ihop och bildat lokalföreningar. Därmed har också möjligheterna till kontakt med yrkesfolk i ens närhet blivit större.


Medlemsavgift 275 kr – Betala in på Bg 5207-6163

Studenter t o m grundnivå har gratis medlemskap men får då tidningen endast digitalt.


Röstforum SydOst styrelse

Johanna Kraft, Karlskrona, ordförande

Hans Linden, Växjö, sekreterare

David Åkesson, Sölvesborg, kassör

Andreas Lind, Växjö

Maja Lundbeck, Växjö