Kära medlemmar!

Nu är det dags för höstens första träff och vi är väldigt glada för att en av våra medlemmar, Susanne Hedin, gästar oss med sin kunskap om retorikens svåra konst.

Susanne bjuder oss till sin lokal i Lund på Ideon för att berätta om sin verksamhet i sitt företag Susanne Hedin & Co – en röst- och retorikbyrå och inviga oss i retorikens spännande värld; dvs – hur vi talar för att få andra att lyssna!

När: Torsdagen den 14 september kl. 18.30 – c:a 20.30 Plats: Ideon Agora, Scheelevägen 15 i Lund (se karta) Vi möts utanför entrén strax innan – dörren är låst.

Gratis för medlemmar, 100:- för andra intresserade.
Begränsat antal platser, anmälan till: rostforummalmolund@gmail.com (Studenter går gratis men måste också anmälas, obs!)

Varmt välkomna!! Styrelsen RF Malmö-Lund/ Eva Hallberg, ordf 0702390865

_______________________________________________________________________________

Konsten att övertyga

– ett inspirationsseminarium om praktisk retorik

Konsten att övertyga handlar inte bara om vad du säger utan ännu mer om hur du säger det. Vare sig det gäller att informera eller sälja in idéer så behöver du kommunicera säkert och slagkraftigt både med orden, rösten och kroppsspråket.

Det här är ett kort, kul och lärorikt inspirationsseminarium som ger en inblick i praktisk retorik – en metod för klok och övertygande kommunikation, både vid tal och samtal.

Susanne varvar genomgångar av metoder och verktyg med praktiska övningar, belysande exempel och diskussioner. Allt kryddat med en portion humor.

Ur innehållet

   

retoriska strategier för påverkan

kroppsspråkets och röstens roll ordval – kraftspråk & språkskräp tydlighet och trovärdighet

www.susannehedin.se https://www.facebook.com/retorikbyransusannehedin/